ENBART GRÖN EL I VÅR FABRIK

Orwak har ett starkt engagemang i hänsynen till och förbättringar för miljön. Det är kärnan i vår verksamhet, när vi konstruerar komprimeringsutrustning som underlättar för och uppmuntrar till ökad återvinning och bidrar till minskade CO2-utsläpp. Det var därmed ett naturligt val för oss att enbart använda förnybar energi, svensk vind- och vattenkraft, när vi tillverkar maskiner i vår fabrik.

Vi använder 100 % vind- och vattenkraft i fabriken

FÖRDELAR

  • Naturligt
  • Effektivt
  • Varaktig lösning genom att koldioxiden omvandlas till sten
    och lagras säkert under marken.
  • Till skillnad från reduktions- eller klimatkompensationsprogram inriktade på att förhindra nya CO2-utsläpp, rensar Climeworks teknik  bort historiska och oundvikliga nutida utsläpp från luften.

FÅNGAR UPP CO2 UR LUFTEN OCH LAGRAR DEN SÄKERT UNDER MARKEN

Tänk om vi kunde vrida klockan tillbaka och återställa historiska CO2-utsläpp? Tänk om det fanns en gigantisk dammsugare som rensade bort koldioxid från luften? Det är ingen utopi utan verklighet! Orwak är en sponsor till det nya Direct Air Capture-projektet baserat på det schweiziska företaget Climeworks fantastiska innovation och banbrytande teknik som fångar CO2 ur luften och pumpar ner den under marken. En verklig och engagerade klimataktion! Se den här videon och låt dig inspireras!:

 

× How can I help you?