Tillverkning i Sverige

Orwaks huvudkontor och moderna produktionsenhet finns i småländska Sävsjö i Sverige. Där har vi utvecklat och tillverkat komprimeringsutrustning sedan 1971. Vi har under åren etablerat ett brett distributörsnätverk i världen och har därmed en stark lokal närvaro i majoriteten av de länder där våra maskiner är installerade.

TA EN TUR GENOM ORWAKS FABRIK OCH MÖT VÅRT TEAM I VIDEON!

VAD FINNS ATT GÖRA
ÅT KARTONGFLÖDET?

Hur hanterar du bäst den ständiga strömmen av tomma wellpappkartonger? Gör en bal! Med en Orwak-balpress kan du reducera volymen på förpackningarna ner till 10 %!

Ta kontroll över kartongflödet

SÖKER DU KONTAKT MED EN SÄLJARE ELLER SERVICE-TEKNIKER?

Vårt systerbolag ATS-ORWAK i Bromma ansvarar för försäljning och service av Orwaks produkter på den svenska marknaden. För produktinformation, kontakt med säljteam Sverige eller service- och reservdelsärenden klicka här

120 000 MASKINER VÄRLDEN ÖVER

JORDEN RUNT UDNER FEM DECENNIER: Sedan starten 1971 har Orwaks maskiner färdats världen över och nått alla kontinenter; även Antarktis!

Många seglar modigt på de sju haven, några har funnit sin plats i jordens mest avlägsna hörn, medan andra har flyttat in i prominenta personers hem eller blivit permanenta gäster på legendariska hotell eller berömda landmärken. Vart de än kommer, blir de uppskattade för sin plikttrogna insats, de fördelar de bidrar med i verksamheten och många har en spännande historia att berätta!

FÖLJ MED PÅ EN RESA RUNT GLOBEN OCH SE DE MEST EXOTISKA INSTALLATIONERNA

“”En resa mäts inte i avstånd, utan i de avtryck som lämnas och de minnen som samlas.”

50 ÅR AV INNOVATION

Låt dig inspireras av  ”The Orwak Story”, se vår video och följ med på en fartfylld resa genom fem decennier! Läs mer

INGÅR I SULO GROUP

I januari 2020 tillkännagavs att Sulo, ett globalt företag med huvudkontor i Frankrike, förvärvade San Sac Group där Orwak ingår. Sulo är en stark partner för insamlingslösningar – en ledande internationell tillverkare av kärl och underjordiska system för uppsamling och separation av återvinningsbara material. Besök Sulo Groups webbsida

TILLSAMMANS ÄR VI STARKA

  • 600 miljoner EUR omsättning
  • +60 utrustade länder
  • 8 fabriker
  • +2200 anställda
  • # 1; Europas ledande leverantör av avfallshanteringslösningar
× How can I help you?