PÅ CYKEL TILL PARIS FÖR CANCERSJUKA BARN - Nyhetsrum

Team Rynkeby Sweden  Photo: Thomas Nørremark

2018-11-27

Team Rynkeby är ett välgörenhetsprojekt där deltagarna varje sommar cyklar gemensamt till Paris till förmån för svårt sjuka barn. Under 2018, samlades totalt €9.4 miljoner in. I Sverige går donationerna oavkortat till Barncancerfonden. 2019 kommer Orwak att vara med som guldsponsor till Team Rynkeby Jönköping, där vår medarbetare Anders Lorentzson är en av de engagerade cyklisterna.

“Att bidra till att hjälpa barn som drabbats av cancer är definitivt ett värdigt och hjärtevärmande ändamål som engagerar oss. På Orwak är vi glada över att medverka som guldsponsor till Team Rynkeby Jönköping 2019 och vi är stolta över vår medarbetare Anders, som är en av de entusiastiska deltagarna i projektet och kommer att cykla till Paris i sommar!”

Team Rynkeby Jönköping välkomnar varmt varje gåva till insamlingen. Det är inte summan utan tanken, viljan och antalet givare som räknas. Vill du vara med och bidra går det bra att swisha till jönköpingslagets eget Swishnummer 123 426 2945 eller kontakta Anders: anders.lorentzson@orwak.com

Läs hela artikeln

Läs mer om Team Rynkeby:
Webb: https://www.team-rynkeby.se
Facebook: https://www.facebook.com/TeamRynkeby/