NU GÅR STARTSKOTTET FÖR TEAM RYNKEBY 2019 – MOT PARIS! - Nyhetsrum

Avfärd

2019-06-28

Tidigare i vår har vi berättat om Orwaks sponsring av välgörenhetsprojektet Team Rynkeby, där 2100 deltagare cyklar till Paris till förmån för allvarligt sjuka barn. Idag går startskottet för loppet 2019 och den långa cyklingen mot Paris inleds. Vi önskar alla deltagare lycka till och är stolta över vår medarbetare Anders Lorentzson, som är en av de engagerade cyklisterna!

Den officiella starten sker i Malmö idag fredag, men ett gäng i teamet, däribland Anders cyklade från Värnamo redan igår för att göra hela sträckan på cykel! Att delta i Team Rynkeby är ett stort personligt åtagande både genom aktivt engagemang i sponsringsprojektet och genom hård träning i många månader. Oräkneliga timmars spinning under vintern och totalt 320 cyklade mil utomhus april-juni har det blivit för Anders del i ur och skur. Under loppet, som går genom Tyskland, Luxemburg och Frankrike, körs 18-26 mil om dagen och etapperna varar ca 7:30-17:30.  Följ hela loppet live här: http://www.team-rynkeby.com/live2019 och den segerrika målgången sker lördagen den 6 juli i Paris.

Resrutt Team Rynkeby

Vår medarbetare Anders är en erfaren cyklist som tidigare deltagit i många krävande cykellopp; bland andra ”Den Store Styrkepröven” på 54 mil från Trondheim till Oslo och den tuffa”Joutunheimen Rundt” i fjällandskap. Han känner sig väl förberedd och motiverad inför det nära förestående Team Rynkeby 2019 och beskriver det med egna ord så här:

”Nu är det nära! Den 28 juni bär det av mot Paris, Då är det dags för mig och Team Rynkeby God Morgon – Jönköping att starta vår cykelresa till Paris. En vecka senare, 6 juli, rullar vi in i Paris efter att trampat 140 mil! Detta projekt har fortlöpt i många timmar både via insamlingar, spinning och mil på vägarna och snart är det dags för den stora utmaningen och cyklingen till Paris blir finalen på insamlingsarbetet vi startade i september 2018!”För den som vill vara med och bidra till insamlingen, tas varje gåva tacksamt emot per Swish till 1234262945.

Läs mer om projektet