Arbetar utmärkt under press

TOM, som kan arbeta med flera saker samtidigt, är ett nytt avfallssystem för offentliga miljöer med omfattande gångtrafik. Lämpliga uppställningsplatser är restauranger, caféer, foodcourts, buss- och tågstationer, nöjesfält, köpcentrum och shoppingområden. TOM är ungefär lika stor som ett vanligt sopkärl men kan rymma upp till sju gånger så mycket avfall. TOM, med sin beröringsfria lucka, håller din miljö snygg, hygienisk och inbjudande. Tack vare tillvalet TOM Connect, kan TOM kommunicera när säcken är full eller teknisk support behövs.

Varför TOM?

Moscow TOM   TOM the Scot    Bottleroom TOM   Gulf TOM

TOM är alltid rätt klädd: diskret för att passa in i omgivningen eller iögonfallande för att bli medelpunkten. Du väljer!

TOM 1040

I make your day

TOM – Den nya medarbetaren?

TOM har god aptit på allt som blivit över på brickan, komprimerar det och ser därmed till att hålla lokalen städad och ger personalen mer tid för intressantare och effektivare arbetsuppgifter än avfallshantering. TOM ser redan på avstånd när gästerna närmar sig och öppnar artigt luckan så att de kan slänga sitt skräp utan att röra vid luckan. På så sätt håller sig både TOM och gästernas händer rena!

TOM älskar folksamlingar och känner sig hemma i alla miljöer där massor av nya människor kommer och går, men när rusningstiden är över och få passerar sparar TOM på energin genom att gå i viloläge men vaknar genast till och är redo att arbeta igen när någon går förbi. TOM, som är en social varelse, har självklart en egen sida på Facebook:

 fb_icon_325x325  Besök TOM på Facebook!

Är du nyfiken på TOM och vill komma i kontakt med vårt säljteam? Skicka gärna epost till tom@orwak.com

× How can I help you?