Starkare. Snabbare. Smartare.

ORWAK POWER är en serie starka, dynamiska balpressar som baseras på vårt innovativa hydraulsystem, Black Star Technology,  som ger mer styrka och ökad livslängd. Det nya konceptet ger också en lågbyggd maskindesign tack vare cylindrarnas placering i botten istället för på toppen av balpressen. Detta underlättar såväl transporten som installation och gör att pressarna kan placeras även där takhöjden är begränsad. POWER-balpressarna är också snabba och alltid redo att användas, så att du kan utnyttja din tid mer effektivt.  Smarta funktioner skapar ökad personsäkerhet och ger dig full kontroll över ditt komprimeringssystem och din återvinning. Materialväljare och autostart ingår som standardfunktioner.

Varför Orwak Power?

Nyhet: Orwak Connect – ett smart tillval till POWER-familjen

Orwak Connect är en modembaserad kommunikationstjänst som gör att balpressen kan skicka ett meddelande när maskinen är full eller behöver teknisk support.  Dessutom ger Orwak Connect dig full kontroll! I webbportalen kan du enkelt övervaka statusen på alla dina balpressar och samla balstatistik för valfritt tidsintervall. Läs mer om Connect!

Se Orwak Connect-animeringen på YouTube!

PRESSKRAFT: 18,5 – 52 ton BALVIKT (kartong) upp till 200 – 500 kg

ORWAK POWER 3320

Denna balpress har den lägsta installationshöjden (1980 mm) och producerar de lättaste balarna i ORWAK POWER-familjen. Idealisk för miljöer med begränsad takhöjd.

Presskraft: 18,5 ton

Balvikt kartong: upp till 200 kg

ORWAK POWER 3325

Utmärkt för både kartong och plast men har speciellt goda egenskaper för komprimering av mjukplast! 3325 har samma presskraft som modell 3420 men är utrustad med en svängdörr.

Presskraft: 26 ton

Balvikt kartong/plast: upp till 400 kg/450 kg

ORWAK POWER 3420

3420 är en flexibel balpress för riktigt stora volymer av kartong och plast. Den är också mycket snabb med en cykeltid på 24 sekunder och en automatisk jalusilucka som går upp på endast 2 sekunder.

Presskraft: 26 ton

Balvikt kartong/plast: upp till 400 kg/450 kg

ORWAK POWER 3620

Detta är den verkliga tungviktaren avsedd för stora volymer av wellpappkartonger! Med en presskraft på 52 ton erbjuder den en effektiv komprimering av materialet till kompakta balar med idealiska mått för optimal transportlogistik. 3620 är utrustad med en mycket snabb automatisk jalusilucka som går upp 2 sekunder!

Presskraft: 52 ton

Balkvikt kartong: upp till 450 kg

ORWAK POWER 3820

Modell 3820 har en extra generös inkastsöppning för stora kartonger med en bredd på upp till 1500 mm. Den är snabb med en cykeltid på endast 24 sekunder och är utrustad med en automatisk jalusilucka som går upp på mindre än 2 sekunder.

Presskraft: 26 ton

Balvikt kartong: upp till 500 kg

× How can I help you?