En maskin, flera typer av avfall

Orwak Multi är en serie toppmatade balpressar med flera kammare avsedda att underlätta sortering och komprimering av olika typer av material vid källan. Installationen kan enkelt byggas ut med extra kammare i takt med att din verksamhet växer och flerkammarlösningen kan också utgöra en miniåtervinningsstation.

Varför Orwak Multi?

PRESSKRAFT: 3-20 ton BALVIKT: (kartong) upp till 50 – 200 kg

ORWAK MULTI 5070

5070 erbjuder en effektiv flerkammarlösning på liten yta! Den levereras alltid med en praktisk balkärra för interna transporter.

Presskraft: 3 ton

Balvikt kartong/plast: upp till 50 kg/80 kg


Produktblad

ORWAK MULTI 5070-COMBI

Modell 5070-COMBI är en kombinerad balpress och kärlkomprimator. Kärlkammaren är avsedd för fyrhjuliga standardkärl på upp till 660 liter. Standardversionen har en balpresskammare och en kammare för kärlkomprimator men kan byggas ut med extra kammare. En praktisk balkärra är alltid inkluderad för interna transporter.

Presskraft: 3 ton

Balvikt kartong/plast: upp till 50 kg/80 kg

ORWAK MULTI 5070-HDC

Denna kraftfulla version av standardbalpressen 5070 är robust och flexibel. Den är förberedd för korsbindning av balarna och hanterar tuffa material som PET-flaskor, plastbägare, konservburkar och färgburkar.

 

Presskraft: 10 ton

Balvikt kartong/plast: upp till 80 kg/100 kg

ORWAK MULTI 9020S

9020S är Multifamiljens högkapacitetsversion för stora mängder material och kan enkelt byggas ut med extra kamrar till kompletta miljöstationer.

NYHET! Den klassiska modellen 9020 presenteras nu i en ny modern design och har utrustats med en säkerhetsbroms som standard. Bromsen fungerar så att överdelen blir mycket tung att flytta, om operatören inte har en tvåhandsfattning om handtagen, och det bidrar till en ännu säkrare arbetsmiljö!

Se produktfilmen för 9020S på YouTube och läs mer om den nya säkerhetsbromsen.

Presskraft: 20 ton

Balvikt kartong/plast: upp till 200 kg/300 kg

× How can I help you?