Orwaks huvudkontor och moderna produktionanläggning finns i småländska Sävsjö. Där har vi utvecklat och tillverkat maskiner sedan 1971. Orwak är ett internationellt och exportinriktat företag med ett innovativt produktsortiment av komprimerings-utrustning för en lönsammare och mer hållbar avfallshantering. Läs mer om oss och se våra produkter.

Fabriken består av en plåtverkstad med lasermaskiner, kantpressar och robotsvetsar samt en monteringsavdelning och ett stort lager. Vi söker nu nya medarbetare till svetsavdelningen och vi erbjuder en trevlig arbetsplats med god sammanhållning, ständig utveckling samt en bra arbetsmiljö där säkerheten alltid är högsta prioritet.

Arbetsuppgifter

Ditt arbete blir självständigt och variationsrikt och du kommer primärt att arbeta med:

Arbetstider: 2-skift
Placeringsort: Sävsjö

Hos oss möter du en arbetsplats med goda arbetsförhållanden och får du arbeta med väl-
renommerade produkter.

Personlighet och kvalifikationer

Vi söker dig som är flexibel, ansvarsfull, självgående, har ordningssinne samt god kunskap om plåtarbete och svets/svetsteknik. Du har tidigare erfarenheter av liknande arbetsuppgifter samt uppfyller kvalifikationerna:

Ansökan

Är du intresserad av att bli en del av vårt team? Skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast den 15 maj 2024 till anna.wright@orwak.com. Vi rekryterar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med att söka!

Kontakta Thomas, produktionsledare för plåtverkstaden, eller Anna, produktionschef, för ytterligare information eller frågor:

Thomas Karlsson: thomas.karlsson@orwak.com, 072-402 14 76

Anna Wright: anna.wright@orwak.com, 072-080 86 90

Ladda ner annonsen som pdf

REKRYTERING AVSLUTAD

× How can I help you?