Startskottet för Team Rynkeby Tour de Paris 2022 gick officiellt idag! Efter månader av förberedelser och tuff träning är nu teamen på väg mot Frankrike! Team Rynkeby är ett välgörenhetsprojekt där deltagarna varje sommar cyklar till Paris till förmån för svårt sjuka barn.

Donationer till ett hjärtevärmande ändamål

Under 2021, samlades totalt €9.74 miljoner in och i Sverige går donationerna oavkortat till Barncancerfonden och Barnhjärnfonden. I år deltar 65 lag från 9 länder och Orwak är en stolt sponsor sedan 2019.

En vecka på cykel

Tour de Paris 2022-teamen kan följas på kartan här https://www.team-rynkeby.com/paris-2022-gps . När vårt lokala lag, Team Rynkeby Jönköping lämnade Trelleborg låg ungefär 140 mil framför dem innan ”Grand Finale” med målgång i Paris firas nästa lördag den 16 juli. Efter att ha tagit nattfärjan till Tyskland, har det där med stor energi varit full fart framåt hela dagen under etapp 1. Vi på Orwak beundrar Team Rynkebys imponerande insats för en så viktig och hjärtevärmande sak. Vi hejar på och önskar varmt lycka till på färden!


Team Rynkeby Jönköping före avfärd från Trelleborg

× How can I help you?