Foto: Martina Mårlind

Välgörenhetscykellaget Team Rynkeby – God Morgon har varit mycket aktiva och trots inställd cykeltur till Paris i år på grund av coronaepidemin, har de 16 olika svenska lagen gjort lokala framträdanden och genomfört regionala cykellopp under sommaren. Deras arbete och engagemang har resulterat i en framgångsrik insamling till förmån för Barncancerfonden och Barnhjärnfonden.

Till dessa båda organisationer överlämnade Team Rynkeby Fonden i helgen en donation på 37,7 M SEK, vilket inte är långt ifrån förra årets rekorddonation på 41,1 M SEK. Det är imponerande under rådande omständigheter och Orwak, som en av sponsorerna, gläder oss över resultatet och det positiva det bidrar med för allvarligt sjuka barn och deras familjer!

Anders Lorentzson Jkp_close up  IMG_3547

Vår medarbetare                        Team Rynkeby Jönköping trotsade hällregnet vid insamlingsaktiviteten
Anders Lorentzson är              och loppet längs Vättern i  juli
cyklist och engagerad
deltagare i Team Rynkeby

Paul Chronqvist Svensson, Country Manager för Team Rynkeby – God Morgon i Sverige kommenterade årets resultat:

”Det är över all förväntan. Deltagarna har arbetat under särskilt svåra villkor i år, med social distansering och ett pressat näringsliv. Därför har vi också varit tvungna att ställa in och lägga om flera av de planlagda insamlingsaktiviteterna. Att vi lyckats samla in så mycket pengar ändå är ett bevis på det stora engagemang som genomsyrar projektet.”

Läs mer på Team Rynkebys webbsida

× How can I help you?