ATS och Service Link går samman med Orwak Sverige och blir marknadsledande på försäljning och service av komprimerande avfallsutrustning

San Sac Group förvärvar bolagen Avfallsteknik Skandinavien AB (ATS) och Service Link Skandinavien AB (Service Link). ATS är marknadsledande på försäljning av komprimerande utrustning för avfallshantering och Service Link erbjuder en rikstäckande serviceorganisation för komprimeringsutrustning.

”I och med förvärvet av ATS och Service Link och den kommande sammanslagningen med vårt svenska försäljningsbolag Orwak Sverige AB, kan vi erbjuda den svenska marknaden det mest kompletta produkterbjudandet inom komprimerande avfallsutrustning. I tillägg får vi en rikstäckande serviceorganisation, som säkrar driften hos våra kunder,” säger Fredrik Jaginder, koncernchef i San Sac Group.

De tidigare ägarna till ATS och Service Link, Risto Sunell och Daniel Egeberg, blir kvar i verksamheten.

”Att vår organisation nu får tillgång till de kvalitativa produkter och den kompetens inom utveckling och tillverkning av balpressar som Orwak besitter gör det möjligt att erbjuda ännu attraktivare lösningar till marknaden,” säger Daniel Egeberg.

”Den position som den sammanslagna verksamheten får på den svenska marknaden gör att vi kan stärka vårt serviceerbjudande ytterligare och blir än mer rikstäckande,” tillägger Risto Sunell.

Ladda ner hela pressreleasen (PDF)