Nu lanserar San Sac Group en contentportal med inspirerande och utbildande material inom modern avfallshantering. Syftet är att göra det enkelt att i den digitala världen följa trenderna i branschen och få uppslag till nya kreativa och effektiva lösningar på traditionella problem.

Att skapa och utveckla portalen avfallshantering.se är ett gemensamt projekt för systerbolagen San Sac, Orwak och ILAB i San Sac Group. Som engagerade aktörer med gedigen erfarenhet inom avfallshantering och återvinning finns en stark önskan att sprida kunskap, utbilda och att vara till hjälp.

”Många företag och organisationer möter stora utmaningar i sin dagliga verksamhet och vi vill öka kunskapen om nya alternativ och bidra till att fler uppnår en både miljöriktig och lönsammare avfallshantering”, förklarar Fredrik Jaginder, koncernchef i San Sac Group.

Avfallshantering.se är en digital plattform där material såsom artiklar, guider och rapporter om modern avfallshantering enkelt kommer att kunna laddas ner. I kundartiklar och filmade intervjuer möter besökarna personer, som delar med sig av erfarenheter om hur de bemästrat utmaningar och funnit lösningar som ger mervärde.

Låt dig inspireras och besök avfallshantering.se

Läs hela pressreleasen här (pdf)

× How can I help you?