Orwak är ett internationellt och exportinriktat företag och vi erbjuder ett innovativt produktsortiment som ger en lönsammare avfallshantering. Vårt huvudkontor och produktionen finns i småländska Sävsjö och vi söker nu en ny arbetskamrat till logistikgruppen!

Vi vill att du som söker är stresstålig, strukturerad och har god samarbetsförmåga. Tjänsten innebär truckkörning, plock på lager samt administrativa arbetsuppgifter. Vi erbjuder en arbetsplats med god sammanhållning, ständig utveckling och bra arbetsmiljö.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

•  Interna transporter

•  Plock varulager

•  Inventering

•  Lastning/Lossning

Detaljer kring anställningen:

Arbetstider: Dagtid

Placeringsort: Sävsjö

Anställningsform: Heltid, tillsvidare

Tillträde: Omgående

Kvalifikationer och personlighet:

Truckkort med behörighet för Ledstaplare och Motviktstruck är krav. Vi söker dig som är drivande, flexibel och arbetar strukturerat. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att lyckas hos oss på Orwak behöver du vara kvalitetsmedveten, målfokuserad och ha god samarbetsförmåga.

Ansökan:

Tjänsten söker du senast 20 november 2020. Urval sker löpande. Skicka ansökan till anna.wright@orwak.com, gärna i formen av ett CV och personligt brev. Information om tjänsten besvaras av Anna Wright på mobilnr: 0720 80 86 90.

Ladda ner platsannonsen som pdf