Orwak är inne i en tillväxtfas med stark utveckling med många spännande utmaningar. Ditt uppdrag blir att leda och vidareutveckla vårt kvalitets- och miljöarbete. Hållbarhet är viktigt för oss och våra produkter bidrar till det  internationella hållbarhetsarbetet.

DITT UPPDRAG

Tjänsten är en nyckelroll inom företaget med stora möjligheter att tillsammans med medarbetare och ledning utveckla arbetet. Du kommer leda och utveckla vårt kvalitets- och miljöarbete i enlighet med  vår vision och strategiska målsättningar. Förbättringsarbete är ett mycket viktigt verktyg för att på ett systematiskt sätt förbättra vår totalkvalitet.

Du är delaktig i att fastställa mål inom ansvarsområdet och ansvarar för uppföljning av målen, samt ansvarar för planering och genomförande av internrevisioner. Kund-, leverantör- och myndighetskontakter är en viktig del i arbetet och du är då ansvarig gällande kvalitets- och miljöfrågor.

Du ansvarar för vårt verksamhetssystem och tillsammans med ledningen driver du arbetet med att implementera metoder och verktyg inom kvalitets-/miljöområdet. Tjänsten är en blandning av strategiskt och operativt kvalitets- och miljöarbete och det är därmed viktigt att du gillar att jobba med båda delarna.

DINA KVALIFIKATIONER

Vi räknar med att du har några års erfarenhet från kvalitets- och miljöarbete inom tillverkningsindustrin. Har du även lämplig högskoleutbildning är det meriterande. Du har även hög kompetens inom kvalité, miljö, Lean-metoder, standarder och reklamationshantering. Rollen kräver god språkkompetens i engelska i tal och skrift.

PERSONLIGA EGENSKAPER

Som person är du resultatorienterad, relationsbyggande samt en bra kommunikatör som gillar att skapa struktur och ta egna initiativ. Vi har kunden i centrum och därmed hög affärsmässighet.

ERBJUDANDE TILL DIG

Du erbjuds en intressant roll med stort ansvar och kommer att vara en viktig del av organisationen. Våra produkter bidrar till en bättre miljö och vi är en världsledande leverantör av avfallshanterings- och återvinningslösningar.

Placeringsort: Småländska Sävsjö

AnsökanTjänsten söker du omgående direkt på www.codeq.se under rubricerad tjänst. Urval sker löpande.

Information: Sören Holmlind, 0706 – 70 25 52

× How can I help you?