Igår hade Orwak i Sävsjö en trevlig och innehållsrik HSE-dag som engagerade medarbetarna. Det är en årligen igenkommande temadag med fokus på arbetsmiljö och säkerhet där teambuilding kring gemensamma aktiviteter är ett viktigt inslag.

Dagen inleddes med några uppdateringar på säkerhetsområdet, bland annat Orwaks investering i en hjärtstartare tillgänglig utomhus dygnet runt, samt reflektioner från vårens Inkludospel – seminarieövningar kring gott kamratskap på arbetsplatsen.

  

Orwak har en produktion med frekvent trucktrafik och genom att få provsitta i en truck med full last, blev alla medarbetare mer medvetna om begränsad sikt och fick ökad förståelse för säkerhet i lokaler med trucktrafik. Momenten varvades med fika och en god woklunch med asiatisk touch.

  

Eftermiddagen ägnades åt femkamp, där lagindelningen gav medarbetarna goda möjligheter att lära känna varandra bättre och skapa en än starkare gemenskap på arbetsplatsen.

Säkerheten är alltid högsta prioritet i verksamheten hos Orwak precis som inom Sulokoncernen som Orwak ingår i och det gör det naturligt att ha personaldagar på det teamat. Hela Sulo Group uppmärksammar säkerhet och arbetsmiljö genom att bolagen världen över arrangerar en HSE-dag i juni varje år.

× How can I help you?