Snart öppnar portarna till EuroShop – världens största och mest spännande detaljhandelsmässa! Det är det ledande forumet i branschen 2017 och det brukar locka mer än 100 000 besökare från 100 länder. EuroShop arrangeras i Düsseldorf den 5-9 mars. www.euroshop.de

Möt TOM, COMPACT & POWER i montern

Varmt välkommen till Orwaks innovativa monter, en naturlig mötesplats för diskussioner och kreativa idéer! Möt vårt team, så berättar vi gärna mer om de senaste lösningarna på den klassiska utmaningen att göra avfallshanteringen mer lönsam! TOM och hans nya kompanjon TOM Jr. välkomnar dig när du närmar dig montern!

För demonstration finns även COMPACT 3110, vår mest kompakta balpress med det minsta ytbehovet, och en av våra kraftfullaste balpressar, 3420, från den dynamiska POWER-familjen.

Alltid steget före med Connect

Vi visar hur du alltid kan vara steget före och få ut mer av dina lösningar med Orwaks nya kommunikationssystem Connect! Med hjälp av det kan TOM och balpressarna i POWER-sortimentet kommunicera, hålla dig ajour med  senaste statusen på maskinerna och ge dig tillgång till värdefull balstatistik.

Välkommen till Orwaks monter D23 i Hall 5 direkt vid östra ingången Eingang Ost/Eastern Entrance!

Fairground image

Hall map 

 

 

× How can I help you?