Vill du vara med och leda vårt kvalitets- och miljöarbete?

Orwak är inne i en tillväxtfas med stark utveckling med många spännande utmaningar. Ditt uppdrag blir att leda och vidareutveckla vårt kvalitets- och miljöarbete. Hållbarhet är viktigt för oss och våra produkter bidrar till det  internationella hållbarhetsarbetet.

Ditt uppdrag

Tjänsten är en nyckelroll på enheten med stora möjligheter att tillsammans med medarbetare och ledning utveckla arbetet. Du kommer leda och utveckla vårt kvalitets- och miljöarbete i enlighet med  vår vision och strategiska målsättningar. Förbättringsarbete är ett mycket viktigt verktyg för att på ett systematiskt sätt förbättra vår totalkvalitet.

Du är delaktig i att fastställa mål inom ansvarsområdet och ansvarar för uppföljning av målen, samt ansvarar för planering och genomförande av internrevisioner. Kund-, leverantör- och myndighetskontakter  är en viktig del i arbetet och du är då ansvarig gällande kvalitets- och miljöfrågor.

Du ansvarar för vårt verksamhetssystem och tillsammans med med ledningen driver du arbetet med att implementera metoder och verktyg inom  kvalitet/miljöområdet. Tjänsten är en blandning av strategiskt och operativt kvalitets- och miljöarbete så det är viktigt att du gillar att jobba med båda delarna.

Dina kvalifikationer

Vi räknar med att du har några års erfarenhet från kvalitets- och miljöarbete  inom tillverkningsindustrin har du även lämplig högskoleutbildning så är det meriterande. Du har även hög kompetens inom kvalité, miljö, Leanmetoder, standarder och reklamationshantering. Rollen kräver god engelskakompetens i tal och skrift.

Personliga egenskaper

Som person är du resultatorienterad, relationsbyggande och en bra kommunikatör som gillar att skapa struktur och ta egna initiativ. Vi har kunden i centrum och därmed hög affärsmässighet.

Erbjudande till dig

Du erbjuds en intressant roll med stort ansvar och kommer att ha en viktig roll i företaget. Våra produkter bidrar till en bättre miljö och vi är en världsledande leverantör av avfallshanterings- och återvinningslösningar.

Placeringsort: Småländska Sävsjö

Ansökan: Tjänsten söker du omgående direkt på www.codeq.se under rubricerad tjänst och urval sker löpande.

Information: Sören Holmlind, 0706 – 70 25 52