En Grön Tanke Hela Vägen. 2018. - Orwak klimatkompenserar

När du väljer en Orwaklösning, investerar du i en maskin, som vi använt 100 % grön el till för att tillverka, och i ett märke som står för engagemang i klimatkompensation och främjar hållbarhet!

ENBART GRÖN EL I VÅR FABRIK…

Orwak har ett starkt engagemang i hänsynen till och förbättringar för miljön. Det är kärnan i vår verksamhet, när vi konstruerar komprimeringsutrustning som underlättar för och uppmuntrar till ökad återvinning och bidrar till minskade CO2-utsläpp. Det var därmed ett naturligt val för oss att enbart använda förnybar energi, svensk vind- och vattenkraft, när vi tillverkar maskiner i vår fabrik.

3820 assembly line                       Orwak Compact 3120

 …OCH I HINDUSTAN I NORRA INDIEN

Orwak engagerar sig också i klimatkompensation som sponsor till Tricorona Climate Compensation Program in Hindustan. Det är en investering i en modern och effektiv vindkraftspark, vilken genererar grön el i en region som annars domineras av kraftverk helt beroende av fossila bränslen. Denna vindkraftpark med 75 turbiner i drift har ersatt ett traditionellt kolkraftverk och reducerar CO2-släppen med 101 000 ton per år!

Det bidrar också till en renare och hälsosammare närmiljö för lokalbefolkningen och projektet främjar även bättre utbildning och hälsovård för en bättre framtid för barnen i regionen!

Tricorona är en klimatpartner som förmedlar sponsringar i FN:s klimatkompensationsprojekt. Läs mer om Tricorona!

FÖRDELAR:

  • Minskade CO2-utsläpp
  • En bättre miljö i närområdet
  • Investeringar i infrastruktur, utbildning, bättre sjukvård och rent vatten för lokalbefolkningen i området för ett hållbarare samhälle

 India_children