När du väljer en Orwaklösning, investerar du i en maskin, som vi använt 100 % grön el till för att tillverka, och i ett varumärke som står för engagemang i klimatkompensation och främjar hållbarhet!

COLOURBOX1787222_wind power

ENBART GRÖN EL I VÅR FABRIK…

Orwak har ett starkt engagemang i hänsynen till och förbättringar för miljön. Det är kärnan i vår verksamhet, när vi konstruerar komprimeringsutrustning som underlättar för och uppmuntrar till ökad återvinning och bidrar till minskade CO2-utsläpp. Det var därmed ett naturligt val för oss att enbart använda förnybar energi, svensk vind- och vattenkraft, när vi tillverkar maskiner i vår fabrik.

3820 assembly line                       Orwak Compact 3120

…OCH NY SKOG I COLOMBIA – 80 MILJONER TRÄD PLANTERADE HITTILLS

I år 2019, är Orwak stolt sponsor till FN:s Gold Standard storskaliga trädplanteringsprojekt i Colombia. Vichadaregionen i Colombia var en gång täckt av regnskog, men har genom människors påverkan omvandlats till en torr trädlös savann. Inom projektet har det hittills planterats 80 miljoner träd och den nya vidsträckta skogen ger inte enbart naturlig CO2-reduktion utan förbättrar även livsvillkoren för människor som lever i området och ger traktens djur och växter ett nytt hem. Låt dig inspireras av videon!:

Go Green image

FÖRDELAR:

Vichada_4  Vichada_1

× How can I help you?