Orwak är ett internationellt och exportinriktat företag. Huvudkontoret och produktionen finns i småländska Sävsjö, där alla funktioner är samlade under ett tak: strategiskt inköp, HR, ekonomi- och administration, konstruktions- och utvecklingsavdelningen, vår moderna produktionsanläggning med plåtverkstad, monteringslinor, lager och logistik, marknadsavdelningen med försäljning till exportmarknaderna samt serviceavdelningen med ansvar för teknisk support och reservdelar. Sävsjö är omgivet av vacker natur, ger goda möjligheter till utomhus- och fritidsaktiviteter och erbjuder en bra miljö för familjeliv.

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder en god, säker och inspirerande arbetsmiljö med positiv vi-anda och goda personliga utvecklingsmöjligheter. Några av fördelarna som medarbetare hos Orwak:

+ Anställning i ett hållbart företag med framtidsvisioner och aktivt engagemang i CSR
+ Fokus på produkter som bidrar till resursbesparing och återvinning
+ Spännande och utvecklande arbetsuppgifter
+ Arbete inom en expansiv bransch

Vad söker vi?

För att bibehålla hög standard på våra produkter och tjänster söker vi medarbetare som är initiativrika, kvalitetsmedvetna, målinriktade och har en stark ansvarskänsla samt känner stort engagemang i sitt arbete och är goda lagspelare.

Vill du arbeta hos oss, söker du en praktikplats eller är det dags att skriva ditt exjobb? Välkommen med din intresseanmälan till annika.lindstrand@orwak.com

Hur ser medarbetarna på Orwak?

Vad tycker medarbetarna om Orwak som arbetsplats och vad är mest givande med arbetsuppgifterna?

PhilipPhilip, konstruktör: I mina arbetsuppgifter ingår att rita upp och designa morgondagens maskiner. Vi jobbar med gott samarbete mellan marknad och produktion för att hitta innovativa lösningar och god design!

JohannaJohanna, svetsare och montör: Jag har varit här i två år och jobbar som montör, men jag är utbildad svetsare från grunden. Jag är stolt över att få bygga de här maskinerna som finns världen över!

Safet AlicSafet, montör: Jag har jobbat i 20 år på olika avdelningar hos Orwak med allt från kantpress till montering – de senaste åren som montör. Vi har nya moderna maskiner som jag är stolt över att bygga. Jag trivs och jag kommer att trivas resten av min arbetstid här.

Göran HällGöran, reservdelar: Jag har varit hos Orwak i 30 år; alltså halva mitt liv. Här arbetar man och trivs så otroligt bra! Arbetskamrater, miljön och vi gör även nytta utanför Orwak eftersom våra maskiner sparar på miljön.

Se vår video ”Proud To Build Orwak” där medarbetarna berättar om sitt uppdrag och arbetsplatsen:

Proud to Build Orwak_play