LEDIG TJÄNST: VI SÖKER SVETSARE TILL VÅR ABB-SVETSROBOT (SISTA ANSÖKAN 12/3) - Nyhetsrum

2021-02-10

Orwak är ett internationellt och exportinriktat företag och vi erbjuder ett innovativt produktsortiment som ger en lönsammare avfallshantering. Vårt huvudkontor och produktionen finns i småländska Sävsjö och vi söker nu en ny arbetskamrat till logistikgruppen!

Till plåtavdelningen söker Orwak AB en ny arbetskamrat som vill jobba vid vår ABB-svetsrobot. Vi vill att du som söker är stresstålig, kvalitetsmedveten och har god samarbetsförmåga.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Tjänsten innebär att jobba vid vår ABB-svetsrobot, inklusive programmering och justering. Vi erbjuder en arbetsplats med god sammanhållning, ständig utveckling samt bra arbetsmiljö.

Detaljer kring anställningen:

Arbetstider: 2-skift

Placeringsort: Sävsjö

Anställningsform: Heltid, tillsvidare

Tillträde: Omgående

Kvalifikationer och personlighet:

Tjänsten kräver hög svetskunskap och tekniskt kunnande. Andra viktiga kvalifikationer är god kunskap att programmera och viljan att lära sig och utvecklas inom programmering. Vi söker dig som är stresstålig, drivande, flexibel och arbetar strukturerat. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper såsom god samarbetsförmåga. Orwak ställer höga krav på vår kvalité och att vara kvalitetsmedveten är därmed ett krav.

Ansökan:

Tjänsten söker du senast 12 mars 2021. Urval sker löpande. Skicka ansökan till anna.wright@orwak.com, gärna i formen av ett CV och personligt brev. Information om tjänsten besvaras av Rasmus Nilsson på mobilnr: 0720-90 25 54.

Ladda ner platsannonsen som pdf