Har du ett stort intresse för teknik och produktutveckling och är duktig på att beskriva hur en produkt fungerar? Tycker du det är roligt att arbeta med digitala system för informationshantering och har lätt för att uttrycka dig i skrift. Då kan tjänsten som Teknisk Skribent vara rätt utmaning för dig.

Som Teknisk Skribent ansvarar du för att alla tekniska dokument för företagets produkter är uppdaterade och korrekta. Dokumenten är i huvudsak bruksanvisningar, reservdelskataloger och serviceinstruktioner men kan även vara olika typer av dekaler, pictogram och produktionsunderlag.

VEM SÖKER VI?

Vi söker dig med ett stort intresse för teknik kombinerat med en god förmåga att förstå och förklara tekniska samband är en bra början för att lyckas i rollen. Du kanske har utbildning eller  arbetslivserfarenhet som är kopplat till konstruktion och produktutveckling eller så är du en duktig kommunikatör med en stor portion nyfikenhet och vilja att lära dig vårt produktsortiment.

Vi ser gärna att du har grundläggande kunskaper i Officepaketet och utöver det att du kan arbeta ledigt i InDesign, Illustrator alternativt något CAD program. Din kapacitet tillsammans med dina personliga egenskaper är dock mer intressant än att du har en specifik utbildning eller arbetslivserfarenhet.

Som person så trivs du med att ta stort eget ansvar och du driver ditt arbete framåt självständigt. Du är noga med att hålla dig uppdaterad på de förändringar som sker i befintligt produktsortiment samtidigt som du är delaktig i processen gällande framtagning av nya produkter. Du kommer att uppskattas bland dina kollegor för din prestigelöshet och för din vilja att utvecklas och lära dig nytt.

VAD ERBJUDER VI?

Vi erbjuder en arbetsplats med goda arbetsförhållanden där du får arbeta med välrenommerade produkter. Ditt arbete blir självständigt och variationsrikt.

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN

Sista ansökningsdag är 30 september men skicka gärna in din ansökan tidigare, gärna i formen av CV och personligt brev, då urval sker löpande.

Kontakta Philip Karlsson, R&D Manager, för ytterligare information eller frågor: Philip.karlsson@orwak.com

Platsannonsen som pdf

OM ORWAK

Orwak är ett internationellt, exportinriktat företag som ingår i SULO Group. Vi erbjuder ett innovativt produktsortiment som ger en lönsammare avfallshantering. Vårt huvudkontor och produktionen finns i småländska Sävsjö och du kan läsa mer om oss som företag och team här på orwak.se

Mer information om Orwaks produkter finns på vår internationella webbsida.

× How can I help you?