Ledig tjänst: Produktutvecklare - Nyhetsrum

HR letters on black background with reflection. Human resources or recruitment golden acronym

2019-11-06

Om oss

ORWAK utvecklar lösningar för sortering och komprimering av återvinningsbart material, vilket bidrar till ökad effektivitet, en renare miljö och trevligare arbetsmiljö samt leder till bästa möjliga ekonomi i restproduktshantering. Vi erbjuder ett innovativt produktsortiment som underlättar sortering vid källan och ger en lönsammare avfallshantering. ORWAK är med sina kunder hela vägen från den inledande rådgivningen, genom hela försäljningsprocessen till mångårig support från serviceavdelningen.

ORWAK:s huvudkontor och moderna produktionsenhet finns i småländska Sävsjö där ca 75 personer arbetar och tillsammans omsätter ca 200 MSEK. I Sävsjö har företaget utvecklat och tillverkat komprimeringsutrustning sedan 1971. ORWAK har under åren etablerat ett brett distributörsnätverk i världen och har därmed en stark lokal närvaro i majoriteten av de länder där företagets maskiner är installerade.

I samarbete med Codeq rekryterar nu ORWAK en Produktutvecklare.

Ansvarsområden och arbetsuppgifter

Rollen som Produktutvecklare innebär en stor variation av uppgifter inom både konstruktion, produktvård och nyutveckling.  Projektledning är en naturlig del av arbetet där det ingår att ansvara för aktiviteter, tidsplaner och kostnader inom projektet. I rollen finns god påverkansmöjlighet då  stort fokus riktas mot utveckling av produkterna, både att driva men också för att möta framtidens krav och teknik. Tjänsten innebär även att vara en god kontakt utåt mot både kunder och leverantörer, där det förekommer resor både inom och utanför Sverige.

Kvalifikationer

Vi söker dig som värdesätter att arbeta i nära samarbeten och som strävar efter att vara en bra teammedlem, varför vi tror att du har både kommunikativa och pedagogiska egenskaper. Vidare har du:

  • Kompetens inom elektronik, hydraulik och mekanik.
  • Intresse för men också kunskaper om hållfasthet.
  • Erfarenhet av konstruktion och produktion inom plåtbearbetning.
  • Vana av att leda och driva projekt.
  • Erfarenhet av Inventor eller annat 3D program samt PDM.
  • Goda kunskaper i engelska.

Personliga egenskaper

Utöver de formella kvalifikationerna ovan kommer ORWAK lägga stor vikt vid dig som person. Som person är du nyfiken, utvecklingsinriktad och  duktig problemlösare. Du kan självständigt planera ditt arbete och anpassa dig till vad stunden kräver. Du trivs med att arbeta strukturerat och drivs av att se resultat. Har du relevant högskoleutbildning och kan tala franska är det meriterande. Givetvis har du också intresse och engagemang för hållbarhetsfrågor.

Villkor och arbetsmiljö

Arbetstider: Heltid (dagtid)

Anställningsform: Tillsvidare

Placeringsort: Sävsjö

Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan: Tjänsten söker du senast 2019.11.24 direkt på www.codeq.se.

I denna rekrytering samarbetar Orwak med Codeq. Frågor om tjänsten besvaras av Sören Holmlind -0515 – 128 00 och läs mer här: https://codeq.se/lediga-jobb/?jobid=89367

Vill du vara med på vår resa och tillsammans utveckla Orwak genom Environment, Evolution och Expertise? Då är du varmt välkommen med din ansökan!