MÖT OSS PÅ GASTRONORD-MÄSSAN - Nyhetsrum

2016-03-30

                                                   

Den 26-29 april ställer Orwak ut på hotell- och restaurangmässan i Stockholm. Varmt välkommen till oss i monter A12:39, så berättar vi mer om våra effektiva och lönsamma avfallshanteringslösningar!

RW 102_new version

NYHET! KVARN FÖR MATAVFALL

RW 102 representerar den nya generationen avfallskvarn för organiskt material utan förpackning i kommersiella kök. Den robusta och patenterade kvarnen garanterar en tillförlitlig nedmalning av varierande typer av rester. Under nedmalningsprocessen skapas en slurry med en partikelstorlek på 0,1 – 5 mm. Den pumpas in i en förvaringstank eller seriekopplade tankar i anslutning till köket. Slurryn kan sedan användas till produktion av biogas och bli en effektiv värmekälla.

TOM – DIN NYA MEDHJÄLPARE

TOM är liten men kan uträtta stora ting! Den är ungefär lika stor som ett vanligt sopkärl, men komprimerar avfallet och kan rymma upp till sju gånger volymen innan säcken är full! När det är rusningstid och gästerna köar vid kassan är säckbyten det sista din personal har tid att tänka på. Låt TOM ta hand om avfallshanteringen medan personalen servar gästerna! Konceptet passar perfekt för välbesökta miljöer så som caféer, snabbmatsrestauranger och food courts i köpcentra.

TOM transparent background Orwak decal        5030-bred-896x1200           ORWAK-COMPACT-3115_transparent-background

FLEX 5030 – DEN KLASSISKA SÄCKKOMPRIMATORN

Hygienisk komprimering av brännbart avfall från restauranger och storkök direkt i säck! Vår klassiska säckkomprimator har en imponerande komprimeringsgrad på 10:1.

COMPACT 3115 – EFFEKTIV KOMPRIMERING PÅ LITEN YTA

Den kompakta balpressen är perfekt för de volymer wellpapp, plast och brännbart avfall som uppstår i många matställen. Compact 3115 tar upp liten yta men komprimerar effektivt materialet till fasta balar. Korsbindningsfunktionen ger ett extra bra grepp om plastbalar.

Läs hela pressreleasen här (PDF)